Header Ads

Recensie: King Kong Skull Island

Ik laatst was ik in de bios voor de meest gehypte film van de afgelopen 3 maanden, het gaat over reuze aap KING KONG en hij is terug.
De eerste film van King Kong was nog voor de geboorte van Patty Brard en geloof dat zegt meer, maar dan ook meer dan genoeg. (1933).
De film speelt zich af net, na de Vietnam oorlog en een aantal mensen (Soldaten en wetenschappers), willen onderzoek doen, ja naar wat eigenlijk... Maar goed ze komen uiteindelijk uit bij een eiland dat al een tijdje is verdwenen. King Kong woont op het eiland en hij verdedigd zijn gebied, tegen allerlei andere reuze monsters en ook tegen militairen die schieten op alles dat onbekend is. Ik geloof dat dit alles een soort "statement", tegen de Vietnam oorlog is. Met gemak vernietigd Kong, alle helikopters en haalt ze allemaal uit de lucht. Er zijn maar een paar overlevenden en uiteindelijk bloeit er een soort vriendschap op tussen de overlevenden en Kong.

Samenvatting:

Al met al is dit een leuke film, waarbij je lekker wegkijkt, als je er met vriendje/vriendin bent, is de film waarschijnlijk leuker. (en voor de meisjes, hij is niet zo erg dus niet alleen actie/geweld). Ook maken grote acteurs, zoals: Samuel Jackson de film leuker.
3.5 sterren voor King Kong!


Geen opmerkingen