Header Ads

Nieuwe bioscoop films

Opkomende films. Je kent het vast wel. Je bent meegevraagd naar een bioscoop film, maar je vindt de film waardeloos. Daarom lijkt me een goed idee om een lijstje, van leukste films in de opkomende  dagen. De films variëren van actie tot humor en van romantiek tot drama.
Dus ik hoop dat jullie hier wat aan gaan hebben.
1. The Circle, een sience fiction film met Emma Watson. (Voor de mensen, dat is die juffrouw die in the beauty and the beast speelt). Ook is ze bekend van Harry Potter... Ik kijk nu al uit naar deze film uit. Korte samenvatting: Hierin wil een computer bedrijf de volledige privacy, van de mens stelen. En Emma Watson gaat ze tegenhouden, geloofwaardig....
2. Pffff. Dan een film die er echt toe doet, nou ja... We hebben dut jaar een reuzenaap, een paar malloten in snelle wagens en een meisje met een beest gehad. Dan doet iedere film er toe. Het is namelijk "King Arthur and the Knights of the Round Table", een avontuur/actie film met wat romantiek. Het gaat over een koning (Arthur), die z'n land bij elkaar probeert te houden.
3.  Snatched, als je denkt alle stomme komedies gehad te hebben, komt Snatched te voorschijn. Het gaat over een vrouw die net wordt gedumpt door haar vriend. Dit is vlak voor een erotische vakantie. Nu gaat haar moeder mee,dit zorgt voor allerlei verassingen.

Geen opmerkingen