Header Ads

Recensie: Beauty and the Beast

Nadat ik de animatie film uit 1991 al 10000000000003 keer gezien had, besloot ik naar de remake te gaan van Beauty and the Beast.
Ik denk dat een uitgebreide samenvatting van deze film niet nodig is, doordat iedereen de animatie film al een keer gezien heeft. Maar goed voor de enkeling........ 
Het begint met een prins, die een ego van hier tot Tokio heeft en veel om zijn uiterlijk geeft. Als een oud vrouwtje voor onderdak bij zijn kasteel, weigert hij haar en stuurt haar weg. De vrouw blijkt een tovenaar en maakt een beest van hem. Als hij voor zijn 22e niet iemand vindt die oprecht van hem houdt, blijft hij voor altijd beest. 
 Al met al was de film best aardig, als je het gekrijs van de kleinere kinderen wegdenkt zeker. Ook qua acteurs is de film goed gecast met: Emma Watson als Belle (dat is die Harry Potter mevrouw) en Luke Evans als Gaston, het beest (nooit van gehoord).
Al met al was de film redelijk goed, maar overtreft niet de animatie film uit 1991. Ze gaan echter wel een boel geld verdienen met deze film. In het openingsweekend, bracht de film meer dan 300 miljoen dollar in de kassa. Al met 4 sterren voor deze film!



Geen opmerkingen